مرحله اول
کاشت پیاز
شرکت زعفران اکمی سالهاست در زمینه ی کشت پیاز زعفران فعالیت مستمر داشته و با استفاده از تکنولوژی های نوین کشاورزی و آبیاری سعی بر تولید محصولی با کیفیت دارد.
مرحله اول
مرحله دوم
برداشت گل
هر ساله فرآیند برداشت گل از مزارع زعفران اکمی از نیمه ی مهر ماه تا اوایل آذر ماه ادامه دارد. به منظور افزایش بهره وری گل و ارائه محصول با کیفیت باید فرآیند برداشت هر روز قبل از طلوع آفتاب تا نیمه ی ظهر به اتمام برسد.
مرحله دوم
مرحله سوم
فرآیند تولید
در این مرحله گلها به شعبه های توزیع انتقال، و پس از پاک کردن آنها، زعفران های تازه به کارگاه اکمی برای انجام فرآیند خشک کردن با استفاده از متد های نوین تحویل داده می شود.
مرحله سوم