کارگاه تولید زعفران اکمی

کارگاه تولید زعفران اکمی

 
 

بعد از جمع آوری گل های زعفران از مزارع زعفران اکمی آن ها  را به شعبه های توزیع تحویل می دهیم.

در ادامه ی این فرآیند مدیران شعبه گل ها را بین افرادی که قبلا آموزش های صحیح پاک کردن را دیده اند توزیع می کنند.

بعد از چک کردن نهایی از نظر تمیزی و عدم وجود عوامل داخلی و خارجی مربوط به گیاه از قبیل علف و گلبرگ و پرچم های زرد رنگ و… زعفران های تازه را در سبد های مخصوص حمل به کارگاه برای فرآیند خشک کردن انتقال می دهیم.

در کارگاه تولید به منظور حفظ کیفیت محصول نهایی، زعفران تازه را تا زمانی که فرآیند خشک کردن روی آن صورت بگیرد باید آن را در محل خنک نگهداری کنیم.

سپس فرآیند الک کردن زعفران روی حریر های تمیز صورت میگیرد. بعد از آن در دستگاه های خشک کن بدون پرس گرم خشک می شود.

 در آخرین مرحله ی تولید، زعفران خشک از حریر ها جدا می شود. سپس برای سورت و بسته بندی نهایی به کارگاه بسته بندی انتقال داده می شود.


مجموعه ی اکمی متشکل شده از نیروهای با تجربه و متخصصی  که برای انجام پروسه ی تولید ساعتها آموزش دیده اند تا با استفاده از دستگاه های نوین، زعفران بسیار با کیفیتی را تحت نظارت اداره ی استاندارد و معاونت غذا و دارو به بازار عرضه کنند.

ما در مجموعه ی زعفران اکمی بهترین کیفیت زعفران تولیدی خودمان  را در بسته بندی های ریز و فله به شما عزیزان ارايه می دهیم.


برای کسب اطلاعات بیشتر و هماهنگی سفارشات خود با ما در ارتباط باشید.

Acmesaffron.com

Acmesaffron.ir

09155310232

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا