ته دیگ زعفرانی

ته دیگ زعفرانی

نحوه ی درست کردن ته دیگ زعفرانی اکمی

ته دیگ زعفرانی یکی از ته دیگ های مناسب مجالس و مهمانی ها است که به زیبا و رنگین شدن سفره کمک می کند. ته دیگ زعفرانی به روش های متفاوت تهیه می شود..

مواد لازم برای ته دیگ زعفرانی با تخم مرغ
یک پیمانه برنج آبکش شده
سه قاشق غذاخوری زعفران دم کرده
نوک قاشق چایخوری پودر هل
یک قاشق گلاب
یک عدد زرده تخم مرغ
یک پیمانه کوچک ماست
یک سوم پیمانه روغن
کمی نمک

طرز تهیه ته دیگ زعفرانی

برای تهیه ی ته دیگ زعفرانی ابتدا آب برنج را بگذارید جوش بیاید و بعد برنج خیس کرده را به آن اضافه کنید مقداری نمک داخل آن بریزید اجازه بدهید کمی بجوشد بستگی به برنج و سلیقه ی شما دارد که چه زمانی برنج را آبکش کنید. یک برنج بردارید و آن را فشار بدهید باید نرم شده باشد و مقدار خیلی کم وسط آن سفید و سفت تر باشد. آن را آبکش کنید.

زعفران اکمی را میتوانید 5 دقیقه قبل از استفاده بسایید و دم کنید .
تخم مرغ و ماست و زعفران دمکرده و نمک و هل و گلاب را در ظرفی جداگانه هم بزنید، سپس برنج را به مواد ماست و زعفران اضافه کنید و خوب مخلوط کنید
داخل قابلمه ای نچسب روغن بریزید و روی گاز قرار بدهید زمانی که روغن داغ مواد ته دیگ را داخل روغن داغ بریزید و آن را صاف کنید و بعد برنج ساده را روی آن بریزید .اکنون در قابلمه دمی قرار بدهید و زیر آن را زیاد کنید و زمانی که بخار داخل قابلمه افتاد زیر آن را کم کنید.

دقت کنید تا لحظه ی آخر باید زیر قابلمه روشن باشد وگرنه ته دیگ شما نرم می شود.
امیدوارم این ته دیگ زعفرانی خوش عطر را درست کنید و لذت ببرید..

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا